Er zijn een paar belangrijke fietsaccessoires die u altijd bij de hand moet hebben als u op pad gaat. Gaat u een weekendje weg of toch een kleinere tocht maken met de fiets? Dan is het toch handig om wat belangrijke fietsaccessoires bij de hand te hebben! Hieronder bespreken wij een aantal fietsaccessoires als u van plan bent de fietsaccessoires te kopen!

Fietsslot

Ten eerste is een fietsslot van goede kwaliteit essentieel om je fiets veilig te houden. Als u uw fiets onbeheerd achterlaat, zorg dan voor een goed slot om dieven af te schrikken. Wij raden aan om een zichtbaar slot op de fiets te plaatsen, wat ook zwaar is of zwaar oogt, zodat eventuele dieven met kwaad in de zin afgeschrikt worden.

Verlichting

Ten tweede is een set verlichting een must-have, zowel voor de veiligheid als voor de zichtbaarheid. Je wilt zichtbaar zijn voor anderen op de weg, en met een lampje kun je ook zien waar je naartoe gaat bij weinig licht. Tot slot is verlichting niet alleen erg veilig, maar u riskeert ook hoge boetes als u geen goede verlichting op de fiets hebt.

Zadel

Ten derde is een comfortabel zadel belangrijk voor lange ritten. Als je veel tijd op de fiets doorbrengt, zorg dan voor een zadel waar je geen pijn van krijgt of ongemak veroorzaakt. Als u bijvoorbeeld uw zadel wilt beschermen, is een zadelhoes misschien ook een leuke extra optie.

Reparatieset

Ten vierde is een reparatieset altijd een goed idee om bij de hand te hebben. Je weet nooit wanneer je een lekke band krijgt of een kleine aanpassing moet doen, dus het is het beste om voorbereid te zijn. Deze kunt u bijvoorbeeld in uw fietstas bewaren of in een rugzak meenemen.

Opbergsysteem

Ten slotte is een opbergsysteem van groot belang om uw spullen mee te nemen. Een rugzak of fietstas kan het leven een stuk gemakkelijker maken als je door de stad fietst. Laat daarbij ook nooit waardevolle spullen achter in uw fietstas of rugtas onbeheerd.

Dit zijn slechts een paar van de must-have fietsaccessoires. Met deze items in uw arsenaal bent u voorbereid op alles wat de weg u toewerpt.

Bron: Omnibikeparts

Leave a Reply

Your email address will not be published.